Voleybol Takımımız Ligin İlk Yarısını Birinci Sırada Tamamladı 1362 defa okundu

Üniversitelerarası UNILİG Voleybol Türkiye Şampiyonası C Grubunda mücadele veren İnönü Üniversitesi Voleybol Takımı dördüncü  maçını da başarıyla sonuçlandırarak ligin ilk yarısını 1. sırada tamamladı.

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Spor Salonu'nda, Dicle Üniversitesi voleybol takımı ile karşılaşan İnönü Üniversitesi Voleybol Takımı oynadığı etkili maçta üstünlük sağlayarak evine döndü.

İnönü Üniversitesi Voleybol Takımı antrenörleri Yrd. Doç. Dr. M. Emin Kafkas ve Okt. Selçuk Erhan, çok zorlu ve zevkli bir müsabakada oynadıklarını ve deplasmanda galip gelme başarısını gösterdikleri için mutlu olduklarını ifade ettiler.

İnönü Üniversitesi Voleybol Takımı, UNİLİG C Grubunda oynadığı 4 maçı kazanıp ligin ilk yarısını 12 puanla 1. sırada tamamladı.