Hentbol Müsabakaları Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Başladı 1151 defa okundu

Üniversite Sporları Federasyonu Hentbol 2. Lig Grup Birinciliği müsabakaları İnönü Üniversitesi ev sahipliğinde başladı.
İnönü Üniversitesi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen hentbol müsabakalarının açılış törenine Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yusuf Türköz,  Prof. Dr. Asım Künkül, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Davut Özbağ, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Ömer Çelik, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, müsabakalarla ilgili bilgiler veren Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Spor Hizmetleri Şube Müdürü Salih Coşar, "Üniversite Sporları Federasyonu Hentbol 2. Lig Grup Birinciliği müsabakalarına altı üniversiteden 6'sı erkek ve 4'ü bayan olmak üzere toplam 10 hentbol takımı katılmıştır. Üniversitelerini temsilen bu spor etkinliğine katılan tüm takımlara başarılar dilerim." dedi.

"Kardeşliğimizin daha da pekişmesine katkıda bulunacağına inandığımız sportif etkinlikler için İnönü Üniversitesinde bulunmanızdan dolayı memnuniyet duymaktayız." ifadelerini kullanan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Türköz, "İnönü Üniversitesi yönetimi olarak, öğrencileri kaynaştıran tüm sportif faaliyetlere her zaman maddi ve manevi anlamda destek veriyoruz. Müsabakaların dostluk ve barış içerisinde geçmesini diliyorum." şeklinde konuştu.

İnönü, Batman, G. Antep, Adıyaman, Ağrı ve Yüzüncüyıl Üniversitelerinden altısı erkek, dördü bayan olmak üzere toplam on takımın karşılaşacağı müsabakaların 03-07 Aralık 2013 tarihleri arasında yapılacağı açıklandı.