Üniversitemize Malatya Tanıtım Günleri`nde Büyük İlgi 1259 defa okundu

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'ndeki "Malatya Tanıtım Günleri" yoğun ilgi görüyor.

Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'in de katıldığı Ankara Malatya Tanıtım Günleri'nin açılışını TBMM Başkanı Cemil Çiçek yaptı. Birçok bakan, milletvekili ve bürokratın da hazır bulunduğu Malatya Tanıtım Günleri etkinliğine halkın ilgisi büyük oldu.

Malatya Valiliği, Malatya Belediyesi ve İnönü Üniversitesinin yanı sıra ilçe kaymakamlıkları ve sivil toplum kuruluşlarının da katıldığı etkinlikte çok sayıda kamu kurumu, sivil toplum teşekkülü ve Malatya'dan gelen firmalar stant açtı.

İnönü Üniversitesi ve Turgut Özal Tıp Merkezini tanıtan ve birçok görsel materyalin, bilgilendirici broşürün, dergi, katalog, CD gibi dokümanların sunulduğu etkinlikte İnönü Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencileri tarafından zaman zaman Türk halk müziğinden eserler seslendirildi.

Standı gezen ziyaretçiler, bir taraftan Üniversitedeki gelişmeler ile ilgili bilgi alırken diğer taraftan sunulan müziğe eşlik ettiler.

İnönü Üniversitesi standına yoğun ilgi gösteren ziyaretçiler, İnönü Üniversitesinin bilimsel, kültürel, sanatsal, sosyal ve fiziksel gelişimi konularında aldığı mesafeyi ilgi ile izlediklerini ifade ettiler.