Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Üniversitemizde Konser Verdi 1304 defa okundu

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın Doğuş Grubu ana sponsorluğunda düzenlediği  "Kampüste Senfonik Akşamlar" adlı konseri İnönü Üniversitesi ev sahipliğinde yapıldı.

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konsere Malatya Valisi Vasip Şahin, 2. Ordu Komutanı Org. Galip Mendi, 2. Ordu Kurmay Başkanı Garnizon Komutanı Tümg. Burhanettin Aktı, Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Malatya Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Sıtkı Akgül, öğretim üyeleri, çok sayıda öğrenci ve sanatsever katıldı.

Şef Rengim Gökmen yönetimindeki Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın solisti ünlü kemancı Cihat Aşkın idi. Klasik müziğin önemli eserlerinin seslendirildiği konsere ilgi yoğun oldu.

Konserin sonunda Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası şefi Rengim Gökmen ve Solist Cihat Aşkın'a Malatya Valisi Vasip Şahin, 2. Ordu Komutanı Org. Galip Mendi ve Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik tarafından çiçek verildi.