Ulusal Basının Ekonomi Yazarları Üniversitemizdeydi 1144 defa okundu

Bir dizi gezi ve incelemelerde için Malatya'ya da bulunan ulusal gazetelerin ekonomi yazarlarından Şelale Kadak (Sabah), Elif Ergu Demiral (Sabah), Gila Benmayor (Hürriyet), Günseli Özen Ocakoğlu (Zaman) veMüge Aygün (Radikal) Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik'i ziyaret ettiler.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette İnönü Üniversitesindeki gelişmeler konuşuldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik daha sonra konukları ile beraber Turgut Özal Tıp Merkezi, Turgut Özal Müzesi ve Karaciğer Nakli Hastanesi inşaat alanını gezerek buradaki çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Konukların Turgut Özal Tıp Merkezindeki gezisinde Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz ve Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Aslan da bulundu.