Üniversitemiz Personeli İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi 1086 defa okundu

Üniversitemizin akademik ve idari personeli, Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi Kabul Salonu'nda verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. Rektörlükçe düzenlenen iftar yemeğine, Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik'in yanı sıra Rektör Yardımcıları, Rektör Danışmanları, Genel Sekreter, Fakülte Dekanları, Enstitü, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri, Genel Sekreter Yardımcısı, daire başkanları, öğretim elemanları ile idari personel katıldı. Bütün akademik ve idari personelimizin davetli olduğu iftara katılımın yüksek olduğu gözlendi.

Üniversitemiz, önceki akşam da Hasta Yakınları Konukevi'nde hasta yakınlarına bir iftar yemeği vermişti. Konukevi'nde kalan hasta yakınlarına Ramazan boyunca Üniversitemiz tarafından sahur yemeği verildiği öğrenildi.