İngilizce Öğretmenleri Materyal Geliştirme Eğitimi Aldı 908 defa okundu

İnönü Üniversitesi, 2013 Summer ELT Institute on Materials Design adlı etkinliğe ev sahipliği yaptı.

İnönü Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu ve Amerikan Büyükelçiliğinin katkılarıyla ''2013 Summer ELT Institute on MaterialsDesign''etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Doğu ve Güney Doğu Anadolu bölgesinde formatör eğitimci olarak görev yapan yabancı dil öğretmenleri ve İngilizce eğitimi alanında profesyonel yabancı eğitimciler katıldı.

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğin açılışına İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Türköz, Amerikan Büyükelçiliği İngilizce Eğitim Ateşesi George Chinnery, Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Şahiner ve yaklaşık 10 ilden 60 İngilizce öğretmeni katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmalarını yapan Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr Mustafa Şahiner ve Amerikan Büyükelçiliği İngilizce Eğitim Ateşesi George Chinnery, etkinliğin katılımcılar için bilimsel açıdan yararlı olması temennilerinde bulundular.

5 gün süren etkinlik süresince katılımcılar yabancı dil eğitiminde materyal geliştirme ve kullanımı konusunda alanında ün yapmış profesyoneller tarafından eğitildiler. Etkinlik katılımcılara sertifikalarının verilmesiyle son buldu.