Filistin’in Ankara Büyükelçisi Nabil Maarouf Üniversitemizi Ziyaret Etti 1415 defa okundu

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Malatya'da bulunan Filistin'in Ankara Büyükelçisi Nabil Maarouf, Üniversitemize ziyarette bulundu.

Büyükelçi Nabil Maarouf, Rektör Vekili Prof. Dr. Yusuf Türköz tarafından ağırlandı. Görüşmede, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İsmail Özdemir, Prof. Dr. Asım Künkül ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cafer Mum da yer aldı. Maarouf, daha önce Üniversitemize gelerek Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde konferans vermişti. Görüşmede, Büyükelçi Sayın Nabil Maarouf'a söz konusu konferansla ilgili haberin de içinde yer aldığı İnönü Üniversitesi Haber Bülteni'nin son sayısı takdim edildi. Nabil Maarouf, ziyaretten duyulan karşılıklı memnuniyetin ifade edilmesinden sonra Üniversitemizden ayrıldı.