Prof. Dr. A. Naim Akman’ın İsmi İİBF Konferans Salonu’na Verildi 2060 defa okundu

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Kurulunun, kurucu dekan Prof. Dr. A. Naim Akman'ın adını İİBF Konferans Salonu'na vermesi münasebetiyle düzenlenen törende, 2012-2013 akademik yılı İnönü Üniversitesi ve İİBF birincisi Hatice Akpunar'a da ödül verildi. Törene, Dekan Prof. Dr. Mehmet Tikici, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Recep Karabulut ve öğretim üyeleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Tikici, Fakülte Yönetim Kurulunun oybirliğiyle aldığı kararla kurucu dekan olarak fakültelerinde görev yapan ve 2007 yılında hayatını kaybeden Prof. Dr. A. Naim Akman'ın isminin konferans salonuna verilmesinden duyduğu mutluluğu ifade ederek, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin kurulup gelişmesinde büyük emekleri bulunan hocayı saygı ve rahmetle andıklarını belirtti ve anılarını paylaştı.

Prof. Dr. Mehmet Tikici, 2012-2013 akademik yılı İnönü Üniversitesi birincisi ve aynı zamanda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi birincisi Hatice Akpunar'ı da başarısından dolayı tebrik etti ve İİBF adına kendisine hediye verdi.