Sri Lanka Büyükelçisi Rektörümüzü Ziyaret Etti 1146 defa okundu

Sri Lanka'nın Ankara Büyükelçisi Bharathi Davina Wijeratne, Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik'i ziyaret etti.

Ziyaret, Rektörlük makamında gerçekleşti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, konuklarına İnönü Üniversitesi, Turgut Özal Tıp Merkezi ve burada gerçekleştirilen karaciğer nakli ile ilgili bilgiler verdi.

Çok güzel bir üniversite kampusu ile karşılaştığını belirten Sri Lanka Ankara Büyükelçisi Bharathi Davina Wijeratne, özellikle karaciğer naklinde sağlanan başarılardan etkilendiğini ifade etti ve Sri Lanka üniversitelerine bu gelişmelerden bahsedeceğini söyledi.

Büyükelçi Bharathi Davina Wijeratne, Rektörümüze Sri Lanka'nın meşhur Seylan çayını hediye olarak sunarken, Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik de, Üniversitemiz Geleneksel El Sanatları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından yapılan porselen bir tabak hediye etti.