İrem Varlı Başarısını Rektörümüzle Paylaştı 1387 defa okundu

İnönü Üniversitesi Vakfı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencisi İrem Vardı ve ailesi, Merkez Müdürü Gonca İncik ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Tuba Eligül ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik'i makamında ziyaret etti.

30 Mayıs-02 Haziran 2013 tarihleri arasında Türkiye Özel Sporcular Federasyonunun düzenlediği ve Bolu Murat Canbaş Jimnastik Salonunda yapılan 15 spor kulübünden 35 sporcunun katıldığı Türkiye Jimnastik Şampiyonasında mücadele veren İrem Vardı, 14 yaş kategorisinde 5 farklı alanda birinci oldu.

Beş altın madalya kazanarak Malatya'ya dönen İrem Vardı, bu başarısını Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik ile paylaştı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Çelik, İrem Vardı'yı kutlayarak başarılarının devamını diledi.