İnönü Üniversitesi Akademik Yıl Açılış Törenine Hazırlanıyor 818 defa okundu

Yeni dönemde ortaya koyduğu bilimsel gelişmelerle öne çıkan İnönü Üniversitesi 2009–2010 Akademik Yılı Açılış Töreni için hazırlıklarını tamamladı. Bilim, kültür ve sanatla iç içe geçecek olan bir yıl için akademik çalışmalarını planlayan İnönü Üniversitesi 16 Ekim 2009 günü İnönü Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenecek olan Akademik yıl açılış törenini heyecanla bekliyor. İnönü Üniversitesi Akademik Yılı Açılış Töreni'ne Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Malatya Valisi Doç. Dr. M. Ulvi Saran, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın yanı sıra il mülki amirleri ve çok sayıda davetli katılacaktır. 09.15'te başlayacak törenin ardından TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu akademik yıl açılış dersi verecektir. Sabah yapılacak törenin ardından akşam 19.00'da açılış resepsiyonu düzenlenecektir.