Başarılı Takım ve Sporculara Ödülleri Verildi 1006 defa okundu

İnönü Üniversitesi 12. Bahar Spor Şenliklerinde başarılı olan takım ve sporculara düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen törene Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İsmail Özdemir, Prof. Dr. Asım Künkül, Prof. Dr. Yusuf Türköz, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Davut Özbağ, Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Ömer Çelik, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Ödül töreninde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, "Dünyada birçok üniversite bilimsel başarılarına ek olarak sportif ve kültürel faaliyetlerindeki başarılarıyla da adlarından söz ettirmişlerdir. Üniversitemizdeki bilimsel başarıların yanı sıra üniversitelerarası spor müsabakalarında göstermiş olduğunuz bu başarılar bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir. Önümüzdeki yıllarda bu başarılarınızı bir adım daha yükselterek üst noktalara birer birer tırmanacağımızı ümit ediyor ve buna inanıyorum. Sizler iyi şeyler yapmaya devam ettikçe bizlerde desteklerimizle yanınızda olmaya devam edeceğiz. Müsabakalarda göstermiş olduğunuz başarılardan dolayı hepinizi tebrik ediyorum." dedi.

Üniversitemiz Masa Tenisi Bayan Takımı Avrupa Şampiyonasında Ülkemizi Temsil Edecek

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasına katılan üniversitemiz bayan takımı Türkiye ikincisi olurken, ferdilerde ise öğrencimiz Derya Tuncal Türkiye birinciliği elde etti. Böylece öğrencimiz, Masa Tenisi Avrupa Şampiyonasında hem üniversitemizi hem de ülkemizi temsil edecektir.

Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, "Masa Tenisi Türkiye Şampiyonu olan bayan takımımızın 19 Haziran 2013 tarihinde yapılacak olan Üniversiteler Arası Avrupa Şampiyonasında üniversitemizi ve dolayısıyla ülkemizi temsil edecek olması bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır.  Bu kolay elde edilebilecek bir başarı değildir. Dileğim Avrupa şampiyonasından da aynı başarıyla dönmenizdir." İfadelerini kullandı.

Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'in konuşmasından sonra Bahar Spor Şenlikleri kapsamında ve üniversitelerarası müsabakalarda başarılı olan sporculara ödülleri verildi.