Amerika Adana Başkonsolosu Üniversitemizdeydi 990 defa okundu

Amerika Adana Başkonsolosu Daria Darnell ikili temaslarda bulunmak üzere üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'le görüştü. Samimi bir havada geçen görüşmede taraflar karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Ortak çalışmalara imza atılabileceği sinyallerinin de verildiği görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. Çelik Başkonsolosa üniversitemiz hakkında genel bilgiler verirken Amerika Adana Başkonsolosu Daria Darnell İnönü Üniversitesi'nin gelişen yüzünden oldukça etkilendiklerini, üniversitemizle bilimsel çalışmalar yapmaktan memnuniyet duyabileceklerini aktardı. Görüşmenin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Çelik, Amerika Adana Başkonsolosu Daria Darnell'e İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü tarafından yapılan seramik bir tabak hediye etti.