Türk Popüler Müziği ve Nostalji Gecesi Konserine İlgi Yoğundu 1378 defa okundu

İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi ve Devlet Konservatuarı tarafından "Türk Popüler Müziği ve Nostalji Gecesi" konseri verildi.

Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konsere Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Yıldırım Kılıçkıran, Rektör Vekili Prof. Dr. Yusuf Türköz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İsmail Özdemir, Prof. Dr. Asım Künkül, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Sağer, Devlet Konservatuarı Müdürü Prof. Server Acim, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü İbrahim Azcan, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Okutman Orçun Akgün'ün yönettiği, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi ile Devlet Konservatuarı öğretim üyeleri ve öğrencilerinin görev aldığı konserde birbirinden güzel eserler seslendirildi.