Küre-Yerelleşme, Kimlik ve Muhafazakârlaşma Konulu Panel Yapıldı 2029 defa okundu

İnönü Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından düzenlenen "Küre-Yerelleşme, Kimlik ve Muhafazakârlaşma" konulu panel, Hoca Ahmet Yesevî Konferans Salonu'nda yapıldı.

Oturum başkanlığını Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdullah Korkmaz'ın yaptığı panelde, İstanbul Üniversitesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Ertan Eğribel ve Doç. Dr. Ufuk Özcan, Üniversitemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Hüsniye Canbay Tatar, Prof. Dr. H. Bayram Kaçmazoğlu ve Doç. Dr. Yaşar Kaya konuştu.

Konuşmacılar, küreselleşmenin çeşitli yönleriyle ilgili olarak süreç, bulgu ve sonuçları, gözlemlenebilen ve muhtemel sonuçları ile kimlik boyutu konularında ayrıntılı bilgiler verdiler.

Panele dinleyici olarak Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Türköz, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıfat Güneş, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mehmet Karagöz, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.