Kâtip Çelebi Üniversitesi Üst Yönetimi Laboratuarlarımızı Gezdi 1266 defa okundu

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesinden bir heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik'i ziyaret etti. Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İbrahim Kocabaş, Prof. Dr. Tancan Uysal, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Okur, Yapı Dairesi Başkanı Yasin Yıldız ve BAP Koordinatörü Prof. Dr. Şemsettin Karaca'dan oluşan konuk heyetle Rektörlük makamında görüştü.

Ziyarette, Üniversitemizdeki bilimsel araştırma merkezlerinin oluşumu ve çalışmaları konuşuldu. Konuk heyet, Kâtip Çelebi Üniversitesi bünyesinde kuracakları bilimsel araştırma merkezleri için İnönü Üniversitesinin deneyim ve başarılarını yerinde görmek amacıyla Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Merkezi (İBTAM), Petrol Araştırma Laboratuarı (PAL) ve diğer laboratuarlarımızı ziyaret etti.