Sevgi Evlerinde Kalan Kız Öğrenciler, Üniversitemiz Üst Yönetimiyle Yemekte Bir Araya Geldiler 1421 defa okundu

Malatya Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Yardımlaşma Derneği (YADER) tarafından organize edilen ve İnönü Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Topluluğu öncülüğünde gerçekleştirilen bir etkinlikle "Malatya Sevgi Evleri"nde kalan kız öğrencilere Üniversitemiz tanıtıldı.
Üniversite algısı ve kampus anlayışının yerinde görülmesinin sağlandığı bu etkinlikte Malatya Sevgi Evleri kız öğrencileri ile Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik öğlen yemeğinde bir araya geldiler.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İsmail Özdemir, Prof. Dr. Asım Künkül, Prof. Dr. Yusuf Türköz, Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Ömer Çelik'inde hazır bulunduğu yemekte öğrenciler ile Üniversitemiz konuşuldu.