Heyecan ve Mutluluğun Yaşandığı Konut Belirleme Kurası Çekildi 1380 defa okundu

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İnönü Üniversitesi iş birliğiyle Üniversite merkez yerleşkesinin güney-batı bölgesinde yapılan 48 adet 3+1 ve 96 adet 2+1 olmak üzere toplam 144 adet konutun kat belirleme kuraları çekildi.

Hoca Ahmet Yesevi Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekimi toplantısına Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yusuf Türköz, Prof. Dr. Asım Künkül, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Kadir Kartalcı, Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Atalan, Yapı İşleri Teknik Dairesi  Başkan Vekili Yüksel Özdinç ve konut başvurusunda bulunan vatandaşlar katıldı.

Toplu Konut İdaresinden dört yetkilinin de hazır bulunduğu toplantıda noter huzurunda çekilen kuralar sonucunda hak sahiplerinin konutları belirlendi. Heyecan ve mutluluğun bir arada yaşandığı salonda hak sahiplerinin sevinçli oldukları gözlendi.

Yapımına 2012 yılında başlanan ve hızlı bir şekilde yükselen 144 adet toplu konut hak sahiplerine, 2013 Haziran ayında teslim edilecektir.