ÖSYM Durum Analizi ve İstişare Toplantısı Üniversitemizde Yapıldı 1388 defa okundu

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) Durum Analizi ve İstişare Toplantısı'nın 6. sı Üniversitemizde yapıldı.

09 Şubat Cumartesi günü İnönü Üniversitesi Senato Salonunda yapılan toplantıya ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir, ÖSYM Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Ercan Öztemel, Prof. Dr. Ömer Pekşen, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudbeddin Demirbağ, Zirve Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Fatih Töremen, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Serdar Bedii Omay, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gıyaseddin Baydaş, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman katıldı.

Saat 13.00'da başlayan toplantı öncesinde, Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde konuklarla birlikte öğle yemeği yenildi. Yemeğe Malatya Valisi Sayın Vasip Şahin de katıldı.