İnönü Üniversitesi Vakfı Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı 1133 defa okundu

İnönü Üniversitesi Vakfı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 07 Şubat Perşembe günü İnönü Üniversitesi Senato Salonunda yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunmasıyla başlayan Genel Kurul Toplantısında, önce Başkanlık Divanı oluşturuldu, ardından Vakıf Başkanı Prof. Dr. Cemil Çelik tarafından İnönü Üniversitesi Vakfının durumu ve çalışmaları hakkında genel bilgiler verildi, daha sonra ise gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi. Toplantıda 2012 yılına ait Vakıf Bilançosu ve Gelir Tablosu, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ile Denetleme Kurulu Raporu da okundu. 2013 yılı bütçesi taslağının görüşülmesi ve oylanarak kabul edilmesinin ardından Vakfın Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurullarına üye seçimi de yapıldı.