500 Bilim Adamının Katılacağı Kongre 30 Eylülde 1217 defa okundu

27. Ulusal Çocuk Cerrahisi Kongresi Ve 13. Ulusal Çocuk Cerrahisi Hemşireliği Kongresi Malatya  İnönü Üniversitesinde yapılacak.

30 Eylül –3 Ekim 2009 tarihleri arasında İnönü Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan  27. Ulusal Çocuk Cerrahisi Kongresi ve 13. Ulusal Çocuk Cerrahisi Kongresine katılımın yoğun olması bekleniyor.

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet DEMİRCAN, başkanlığını  yaptığı  27. Ulusal Çocuk Cerrahisi Kongresi ve 13. Ulusal Çocuk Cerrahisi Kongresi ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Türkiye'nin hemen her yerinden yaklaşık 500 kişinin katılması beklenen kongreye Fransa ve İngiltere'den de konuşmacılar katılacak. 4 gün sürecek bu bilim şöleninde; çocuk cerrahisi alanındaki en son yenilikler tartışılacak ve yapılan bilimsel çalışmalar sunulacak. Çeşitli konferansların, panellerin ve sempozyumun yer aldığı bu kongrenin öncesinde, araştırma görevlilerine yönelik olarak iki günlük çeşitli eğitim kursları da düzenlenecek. Kongre sırasında birçok ilaç ve medikal şirket de tanıtım stantları açacak."

Kongre web sayfası: www.tccdkongre2009.org

Bilgi için: Prof Dr Mehmet Demircan; 0422 341 06 60 dan 3403