BESYO Müdürü Doç Dr. Cengiz Arslan’a Teşekkür Belgesi 1451 defa okundu

İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO)'nun kurulması, burada Spor Yöneticiliği, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Antrenörlük Eğitimi, Engellilerde Egzersiz ve Spor Eğitimi gibi önemli bölümlerin kurulması ve geliştirilmesinde önemli katkıları olan BESYO Müdürü Doç. Dr. Cengiz Arslan'a hizmetlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik tarafından Teşekkür Belgesi verildi.

2008 yılından bu yana İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğü görevini yürüten Fırat Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Cengiz Arslan, görev süresi dolduğu için kendi üniversitesine dönüyor.

Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, Rektör Yardımcıları ve Rektör Danışmanlarıyla birlikte BESYO'da Akademik Kurula katıldı ve toplantı sonrası Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Cengiz Arslan'a Üniversitemize yapmış olduğu değerli katkıları nedeniyle Teşekkür Belgesi verdi.