Hentbol Takımlarımız Başarıyla Döndüler 1476 defa okundu

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde yapılan Üniversitelerarası Hentbol 2. Lig Müsabakalarına katılan İnönü Üniversitesi bayan ve erkek hentbol takımı başarı ile döndü.

Cumhuriyet Üniversitesi Kapalı Spor Salonu'nda oynanan müsabakalara İnönü Üniversitesi ile birlikte Gaziantep Üniversitesi, Cumhuriyet Üniversitesi, Yüzüncü Yıl Üniversitesi ve Dicle Üniversitesi katıldı.

Antrenörlüğünü Dr. Özgür Karataş'ın yaptığı Hentbol takımları oynanan müsabakalarda birbirinden iddialı maçlar çıkartıp bayanlar kategorisinde 1. Lig'e yükseldi. Erkek hentbol takımı ise, müsabakalarda üstün performans sergilemesine rağmen, oynadığı ilk maçta üç oyuncusunun sakatlanmasından dolayı şampiyonayı 3'üncü olarak tamamladı.