Bütün Yerleşkelerimizde Aşure Dağıtıldı 1679 defa okundu

İnönü Üniversitesinde düzenlenen Geleneksel Aşure Günü etkinliğine ilgi büyüktü.

Üniversite öğrencileri, bu yılki Geleneksel Aşure Günü etkinliğine büyük ilgi gösterdi.

Üniversite yönetimi, aşure ikramı programını bir hafta öncesinden üniversitenin hem resmî internet sayfasından hem de hazırlanan afişle duyurdu. Merkez Kampus Mudanya Meydanı'nda saat 14.30'da gerçekleştirilen, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik ile Rektör Yardımcılarının da hazır bulunduğu etkinlikte üniversite öğrencilerine, akademik ve idari personele aşure dağıtıldı.

Aynı saatte Tıp Fakültesi Yemekhanesi'nde Battalgazi Kampusu'nda, Malatya, Darende, Arapgir ve Yakınca Meslek Yüksekokulu Yerleşkelerinde de aşure ikramı yapıldı. Aşure ikramının yapıldığı yerlerde, personelin ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdikleri etkinlikten mutlu oldukları gözlemlendi.