Öğrencilerimiz Bu Yıl 4000 Ağaç Dikiyor 1221 defa okundu

Üniversitemiz öğrencileri, her yıl olduğu gibi, bu yıl da ağaç dikme etkinliklerine büyük ilgi gösteriyor.

Bu yılki ağaç dikme etkinlikleri kapsamında, Üniversite kampusumuzun belirlenen alanlarında 4000 ağacın dikilmesi plânlanıyor. Etkinlikler, Eğitim Fakültesi öğrencilerinin bu sabah kendilerine tahsis edilen alanlarda ağaç dikmesiyle başladı. Eczacılık Fakültesinde okuyan öğrenciler ise öğleden sonra çok sayıda ağaç diktiler. Sabah saatlerinde gerçekleştirilen ağaç dikme etkinliğine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Asım Künkül, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Cafer Mum ve bölümlerinin araştırma görevlileriyle beraber gelen Eğitim Fakültesi öğrencileri katıldılar. Öğrencilerin ağaç dikerken yaşadıkları heyecan ve mutluluk görülmeye değerdi. Bunun farkında olan öğrencilerin fotoğraf çektirerek bu heyecan ve mutluluklarını kayıt altına aldıkları görüldü.

Üniversitedeki ağaç dikme etkinliklerinin sonraki günlerde de devam edeceği; diğer Fakültelerde, Yüksekokullarda ve Meslek Yüksekokullarında okuyan öğrencilerin de belirli bir program dâhilinde ağaç dikimini gerçekleştirecekleri belirtildi.