Malatya Valisi Vasip Şahin Üniversitemizdeydi 1127 defa okundu

Malatya Valisi Vasip Şahin, İnönü Üniversitesini ziyaret etti.

Malatya Valisi Vasip Şahin, yardımcılarıyla birlikte İnönü Üniversitesini ziyaret ederek, Üniversite ve Turgut Özal Tıp Merkezi hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Vali Şahin'i, Turgut Özal Tıp Merkezi'nin idari katı girişinde Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İsmail Özdemir, Prof. Dr. Yusuf Türköz, Prof. Dr. Asım Künkül, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal Özgen ve Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Aslan karşıladı.

Şahin'in Üniversiteye yaptığı ziyaret, Turgut Özal Tıp Merkezi binasındaki Turgut Özal Müzesinin gezilmesiyle başladı.  Müzenin gezilmesinden sonra Kongre ve Kültür Merkezine geçildi. Burada Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal Özgen tarafından İnönü Üniversitesi ve Turgut Özal Tıp Merkezi hakkında sunumlar yapıldı.

Bilgilendirme toplantısında Vali Vasip Şahin, Vali Yardımcıları Murat Çağrı Erdinç, Ahmet Sait Kurnaz ve Abdullah Abid Öztoprak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İsmail Özdemir, Prof. Dr. Yusuf Türköz, Prof. Dr. Asım Künkül ve Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Aslan'ın yanı sıra fakülte dekanları, genel sekreter ve genel sekreter yardımcısı da bulundu.

Yaklaşık üç saat süren bilgilendirme toplantısının sonunda Vali Vasip Şahin, Üniversite ziyaretinden ve bilgilendirme toplantısından son derece memnun olduğunu, İnönü Üniversitesi ile birçok konuda karşılıklı işbirliği içerisinde olacaklarını belirterek, her konuda üniversitenin yanında olacaklarını söyledi ve Üniversite yöneticilerine teşekkür etti.

Ziyarette, Malatya Valisi Vasip Şahin'e, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik tarafından hediye takdim edildi.