Avrupa Üroloji Derneği EAU'dan Bilim Adamlarımıza Birincilik Ödülü 1120 defa okundu

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Ana Bilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ramazan Altıntaş ve arkadaşları tarafından yapılan bilimsel çalışma, Avrupa Üroloji Derneği'nden birincilik ödülü aldı.

Kısa adı EAU olan Avrupa Üroloji Derneği'nin 26-27 Ekim 2012 tarihleri arasında Bulgaristan'da gerçekleştirdiği Güneydoğu Avrupa Toplantısı (SEEM)'nda, Yrd. Doç. Dr. Ramazan Altıntaş ve arkadaşlarının İnönü Üniversitesi bünyesinde yaptıkları "Protective and therapeutic effect of dexpanthenol on ischemia-reperfusion-induced renal injury in rats" başlıklı deneysel çalışma, en iyi çalışma seçilerek birincilikle ödüllendirildi.