İnönü Üniversitesi`nde Bayramlaşma Töreni Yapıldı 1062 defa okundu

İnönü Üniversitesi'ndeki Bayramlaşma Törenine katılım büyüktü.

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törene, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İsmail Özdemir, Prof. Dr. Yusuf Türköz, Prof. Dr. Asım Künkül'ün yanı sıra Fakülte, Enstitü, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarının yöneticileri başta olmak üzere çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü, üniversitenin resmi internet sitesinde daha önce yaptığı duyuruda, üniversite personelinin bayram tatilini il dışında geçirebilecekleri veya bayram günlerinde vakit ayırmakta zorlanabilecekleri dikkate alarak Bayramlaşma Töreninin bayramdan önce yapılacağını açıklamıştı.

Bayramlaşma Törenine katılan akademik ve idari personele şeker, çay, kahve ve kuru pasta ikram edildi.