Öğrenci Konseyi Başkanına Rektörlük Binasında Oda 1598 defa okundu

İnönü Üniversitesi yeni bir uygulamaya daha imza attı: Öğrenci Konseyi Başkanlığına ilk defa Rektörlük Binasında oda tahsis edildi.

Daha önce Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Mediko-Sosyal tesislerinde faaliyet gösteren Öğrenci Konseyi Başkanlığına Rektörlük Binasında oda tahsis edilmesi, İnönü Üniversitesinin "öğrenci odaklı ve katılımcı üniversite vizyonu"nun bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Bu uygulamayla öğrenci sorunlarının ve taleplerinin daha hızlı ve daha etkin biçimde takip edilmesi ve çözüme kavuşturulması hedefleniyor.

İnönü Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Numan Çağlar Işıklar, başkanlığını yaptığı Öğrenci Konseyinin faaliyetlerini bundan böyle Rektörlük Binasında kendisine tahsis edilen ve teşrifatı yapılan odasında yürütecek.