Kayıt Heyecanı Başladı 702 defa okundu

İnönü Üniversitesi 2008–2009 Eğitim- Öğretim Yılı öğrenci kayıtları başladı. Yoğun çalışmayla geçen zorlu bir senenin ardından İnönü Üniversitesi'ni kazanan öğrenciler sevinç ve coşku içerisinde kayıt merkezine koştular. Çocuklarının bu mutlu gününde onları yalnız bırakmayan istemeyen ailelerin sevinçleri gözlerinden okunuyordu. Türkiye'nin ve bölgemizin sayılı üniversitelerinden biri olan üniversitemizi kazanan adaylar 7 Eylül 2009 Pazartesi gününe değin kayıt işlemlerine devam edecekler. Hali hazırda 19863 öğrencisi bulunan üniversitemizin 5465 öğrenciden oluşan son kayıtlarla birlikte öğrenci sayısı 25328 rakamına ulaştı. Bu rakamlar İnönü Üniversitesi'nin son dönemde yaptığı atılımın hızını gösterdiği gibi ülkemizin aydınlık geleceği için de umut saçıyor.