2012-2013 Akademik Yılı Kayıt İşlemleri Başladı 1368 defa okundu

2012 ÖSS sonuçlarına göre İnönü Üniversitesi'ne kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kesin kayıt işlemleri başlamış olup  03-07 Eylül 2012 tarihleri arasında, kayıt yenileme ve program yaptırma işlemleri ise 10-14 Eylül 2012 tarihleri arasında yapılacaktır. Ek kontenjanla yerleştirmeler hariç, özel yetenek sınavları ile kayıt hakkı kazanan öğrenciler dâhil, yaklaşık 7 bin öğrencinin kayıt yaptırması beklenmektedir.

Fakülte ve Yüksekokullarına kayıt yapacak olan öğrencilerin işlemeleri İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde, Meslek Yüksekokullarına yerleşen adayların ise kayıt işlemleri Meslek Yüksekokullarında yapılmaktadır.

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü, yeni kayıt yaptırmak için il dışından gelen öğrencilere yardımcı olunması amacıyla, Malatya Şehirlerarası Otobüs Terminali MAŞTİ, köy garajı ve şehir merkezinde ise eski belediye binası alanında öğrenci danışma merkezleri oluşturdu.

Kayıt yaptıracak öğrencilerin ayrıntılı bilgi için www.inonu.edu.tr adresine başvurmaları gerekmektedir.