Polonyalı Profesör Karaciğer Naklini Öğrenmek İçin Üniversitemizde 1215 defa okundu

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Karaciğer Nakli Enstitüsü'ne, eğitim amaçlı gelen cerrahların sayısı gün geçtikçe artmaktadır.

Almanya Giessen Üniversitesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Winfried Padberk'den sonra karaciğer nakli konusunda eğitim almak amacıyla İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli Enstitüsüne bu defa Polonya'nın Szczecin kenti Marie Curie Hastanesi'nden Prof. Dr. Maciej Wójcicki geldi.

Prof. Dr. Maciej Wójcicki, karaciğer nakli hususunda daha fazla bilgi edinebilmek amacıyla burada bulunduğunu ifade eden Prof. Dr. Wójcicki, Tıp Bilimi'nin özellikle bu alanındaki konuları, deneyimli insanlardan ve liderlerden öğrenerek paylaşmalısınız dedi.

Rektör Prof Dr Cemil Çelik ile de bir araya gelen Prof. Dr. Maciej Wójcicki, Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz ve karaciğer nakli ekibi ile çeşitli ameliyatlara girdiğini ve burada yapılan çalışmaların olağanüstü olduğunu söyledi.