İnönü Üniversitesi Bu Yıl 7 Bin Yeni Öğrenciye Hoş Geldin Diyecek 1358 defa okundu

2012 ÖSS sonuçlarına göre İnönü Üniversitesi'ne kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kesin kayıt işlemleri 03-07 Eylül 2012 tarihleri arasında, kayıt yenileme ve program yaptırma işlemleri ise 10-14 Eylül 2012 tarihleri arasında yapılacaktır.

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü, yeni kayıt yaptırmak için il dışından gelen öğrencilere yardımcı olunması amacıyla, Malatya Şehirlerarası Otobüs Terminali MAŞTİ, köy garajı ve şehir merkezinde ise eski belediye binası alanında öğrenci danışma merkezleri kuracaktır.

İnönü Üniversitesi'ne ek kontenjanla yerleştirmeler hariç, özel yetenek sınavları ile kayıt hakkı kazanan öğrenciler dâhil, yaklaşık 7 bin öğrencinin kayıt yaptırması beklenmektedir.

Kayıt yaptıracak öğrencilerin ayrıntılı bilgi için www.inonu.edu.tr adresine başvurmaları gerekmektedir.