Orgeneral Yörük ve Tümgeneral Büyükkantarcıoğlu`ndan Rektör Prof. Dr. Çelik`e Veda Ziyareti 1598 defa okundu

Malatya 2. Ordu Komutanlığı'ndan Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararıyla Eğitim ve Doktrin Komutanlığı'na (EDOK) atanan Orgeneral Servet Yörük ve emekliliğe ayrılan 2. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral A.Tamer Büyükkantarcıoğlu, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'e veda ziyaretinde bulundular.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiği 2. Ordu Komutanı Orgeneral Servet Yörük ve 2. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral A. Tamer Büyükkantarcıoğlu'na İnönü Üniversitesi Geleneksel El Sanatları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından yapılan çini-seramik vazo hediye etti.