EFQM Mükemmellik Modeli Kursu Sona Erdi 1193 defa okundu

Finansman desteği Fırat Kalkınma Ajansı tarafından sağlanan Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile İl Sağlık Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlemiş oldukları, proje koordinatörlüğünü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut'un yürüttüğü,  eğitimi Türkiye Kalite Derneği (Kal-Der) tarafından verilen "EFQM Mükemmellik Modeli" kursu sona erdi.

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan, günümüzün gelişen kalite ve yönetim yaklaşımları doğrultusunda kurumsal mükemmellik anlayışını benimseyen ve bu çağdaş yaklaşımı çeşitli ulusal, uluslararası modellerle teşvik etmeyi amaçlayan "EFQM Mükemmellik Modeli"  kursunun son etabına Genel Sekreter yardımcısı Cevdet Atalan, Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hakan Erkuş ve kursiyerler katıldı.

İlk etabı 2 Temmuz 2012, ikinci ve son etabı ise 24-25 Temmuz 2012 tarihlerinde yapılan ve değişik gruplardan oluşan kursiyerlerin katıldığı kursta 'EFQM Mükemmellik Modeli' nin temel kavramları, modelin kriterleri ve RADAR puanlama yöntemi ile sürecin önemli adımları anlatıldı.