Esnaf ve Sanatkârlardan Rektör Prof. Dr. Çelik'e Ziyaret 989 defa okundu

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile birliğe bağlı esnaf ve sanatkârlar odaları başkanları Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'i ziyaret ettiler.

Konuşmasında, İnönü Üniversitesi'ne yeniden rektör olarak atanmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, "esnaf ve sanatkârlar olarak Sayın Rektörümüzden çok memnunuz, gerek üniversitedeki başarılı çalışmaları gerekse şehir-üniversite kaynaşmasına sağladığı önemli katkılardan dolayı kendilerini hep takdirle anmışızdır. Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'e, Rektörümüzü yeniden görevlendirmesinden dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

İnönü Üniversitesi'nin şehirle olan kopukluğunun giderilmesinden dolayı Sayın Rektörümüze müteşekkiriz, diyen Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren yeniden Rektörlük görevine atanan Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'i tebrik etti.

Ziyaretten ziyadesiyle memnun olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, "bizim zenginliğimiz sizlerle beraber olmaktır. Hizmette önemli mesafeler kat edebilmemiz için toplumumuzla birlikte hareket etmemiz gerektiğinin bilincindeyiz.  Esnaf ve sanatkârlarımızla birlikte, karşılıklı diyalog içinde olmanın önemini, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü görevine atandığım ilk dönemde üniversitemiz kampüsünde birlikte düzenlediğimiz ahilik kutlamasıyla izah edebilirim. Görevde olduğum süre içerisinde hiç kimseyle karşılıklı olumsuz tavırlar içerisinde olmamaya gayret ettim. Nitekim yaptığımız, fakülte sayılarımızı arttırmak, bilimsel çalışmaların daha ileride olması için gerekli altyapıyı zenginleştirmek, tüm öğretim üyesi arkadaşlarımın hak ettiği akademik unvanlarına kavuşmasını sağlamak, Malatya ekonomisine önemli katkısı olan Turgut Özal Tıp Merkezinin, başta karaciğer nakli olmak üzere daha birçok alanda sağladığı başarılarla uluslararasılaşmasını gerçekleştirmek oldu. Bu bağlamda esnaf ve sanatkârlar olarak bana hep destek oldunuz. Birlikte daha birçok hizmetler yapacağımıza inancım tamdır. Ziyaretinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.