Rektör Prof. Dr. Çelik`e Biyoteknoloji Üniversitesi`nin Master Planı Hediye Edildi 1243 defa okundu

Piramit Mimarlık Şehircilik Mühendislik Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Turgut Toydemir tarafından hazırlanan Malatya Biyoteknoloji Üniversitesi'nin master planı Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'e sunuldu.

Battalgazi Tacan Kampüsünün Malatya'ya ikinci bir üniversite olarak kazandırılması çalışmaları kapsamında karşılıksız olarak hazırladığı master planını Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'e sunan Yüksek Mimar Turgut Toydemir, "sayın rektörümüzün önemli gayretleri ile belli bir aşamaya getirilen Malatya'ya ikinci bir üniversite kurma çalışmalarına katkı adına hazırladığım Malatya Biyoteknoloji Üniversitesi'nin master planını armağan ediyorum" dedi.

Malatya Biyoteknoloji Üniversitesi için hiçbir maddi karşılık beklemeden hazırlanan master planından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Yüksek Mimar Turgut Toydemir' e teşekkür etti.