Malatya Teknopark'a TEK-MER' in Kurulmasına Yönelik Protokol İmzalandı 1196 defa okundu

İnönü Üniversitesi, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ve Malatya Teknopark A.Ş. ile yapılan anlaşmayla Teknopark alanı içerisinde Teknoloji Geliştirme Merkezi (TEK-MER) kurulmasına yönelik protokol imzalandı.

KOSGEB Malatya Hizmet Merkezi Müdürü Murat Seki tarafından getirilen protokol metni rektörlük makamında Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik tarafından imzalandı.

İmzalanan protokol ile Malatya Teknopark içerisinde İnönü Üniversitesi ve Malatya Teknopark A.Ş. tarafından tahsis edilen alanda AR-GE ve inovasyon desteğine başvuruda bulunan girişimcilerin ve Küçük ve Orta Bütçeli İşletmelerin (KOBİ) faaliyetlerinin değerlendirileceği bir merkezin kurulması amaçlanmaktadır.