İnönü Çocuk Üniversitesi`nde Diploma Töreni 1016 defa okundu

İnönü Üniversitesi ve TÜBİTAK işbirliği ile düzenlenen İnönü Çocuk Üniversitesi 2012 Yaz Kampı sona erdi.

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan kapanış programına, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan İçen, İnönü Çocuk Üniversitesi Müdürü Prof. Dr. Yunus Karakoç, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Programda İnönü Çocuk Üniversitesi'nden mezun olan öğrencilerden bazıları kamp süresince edindikleri bilgi ve kazanımları anlattılar ve kampın çok faydalı geçtiğini söylediler.

Yaz kampına katılan öğrencilerimizi ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek konuşan İnönü Çocuk Üniversitesi Müdürü Prof. Dr. Yunus Karakoç, 'bu kampı planlarken bir hedef koyduklarını, çocuklarımızın ufkunu açmak için çalıştıklarını ve sonunda koyduklara hedefe ulaştıklarını' söyledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan İçen ise konuşmasında, İnönü Çocuk Üniversitesinin kampına katılan öğrencilerin, katıldıkları etkinliklerle kendilerini geliştirdiklerini, üniversite imkânlarından yararlanarak yorum kabiliyetlerini artırdıklarını ve gelecekte meslek seçecekleri zaman bu birikimden yararlanacaklarını ifade etti.

26 Haziran–6 Temmuz 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen ve ilimiz ilköğretim okullarının 6, 7 ve 8. sınıflarındaki başarılı öğrencileri arasından belirlenen ve 115 üstün zekalı öğrencinin katıldığı İnönü Çocuk Üniversitesi 2012 Yaz Kampı kapanış töreninin sonunda öğrencilere diplomaları verildi.