Kimya-3 2012 Çalıştayı 148 defa okundu

TÜBİTAK-BİDEB (Bilim İnsanı Destekleme Dairesi Başkanlığı) tarafından  'Lisans ve Lisans Öncesi, Öğretmen ve Öğrencilere Yönelik Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Proğramı' kapsamında, desteklenmeye değer bulunan Kimya alanındaki lisans öğrencilerinin katıldığı, Kimyagerlik, Kimya Öğretmenliği, Kimya Mühendisliği-Biyomühendislik Araştırma Projesi Eğitimi Çalıştayının  (KİMYA-3 2012 Çalıştayı) deneysel çalışmaları, İnönü  Üniversitesi   Kimya Bölümü Laboratuvarlarında 04.07.2012-06.07.2012 tarihleri arasında gerçekleştirilmektedir.

Geleceğin bilim insanlarının yetiştirilmesini amacıyla düzenlenen Kimya-3 2012 Çalıştayına, Türkiye genelinde 20 üniversitenin öğrencileri arasından seçilen, gönüllü ve üstün başarılı 40 öğrenci katılmıştır. Ayrıca Kimya alanında değişik kurumlarda alan danışmanı ve davetli konuşmacı olarak 16 öğretim elemanı  bilimsel destek vermektedir.