Engelsiz Üniversite Projesine Destek 943 defa okundu

İnönü Üniversitesi Kampüsünün Engelli Öğrenciler için daha kaliteli yaşam alanı olması amacıyla  çok yönlü yürütülen Engelsiz Üniversite Projesi kapsamında , Engelsiz  kampüs çalışmalarına , Malatyalı Sanayici  Ilıcak Grubundan destek geldi.

Engelli öğrencilerin Kampüs içerisinde daha rahat hareket etmelerini  sağlamak amacıyla kullanmak üzere, engelli öğrenciler için golf arabası hediye edildi.

Bu amaçla yapılan toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik;" Ilıcak Grubunu Üniversitemize hediye ettiği bu araba, engelli öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak adına çok önemli bir katkıdır. Engelli öğrencilerimiz artık, üniversitemizde çok daha rahat hareket edebileceklerdir. İnönü üniversitesi olarak ,sosyal sorumluluk projelerine çok önem vermekteyiz. Kalkınma Bankası ve DPT Engelsiz Üniversite projemizi , diğer üniversitelere model olarak göstermektedir. İlerleyen dönemlerde de sosyal sorumluluk için yeni projeler üretip, bu projelerimizi hayata geçirmek için çalışmaya devam edeceğiz."dedi.

Ilıcak Grubu adına konuşan Salim Ilıcak ise ; Böyle değerli bir projenin parçası olmak, grubumuzu çok mutlu etmiştir. Ilıcak Grubu olarak bu tip projelere katkı sunmaya devam edeceğiz. Temennimiz, Malatya'mızın diğer iş adamlarının da bu tip projelere katkı sağlamasıdır,dedi.