Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yoktur 1054 defa okundu

İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nca ''Engelsiz Bahar Şenliği'' organize edildi.

Kıbrıs Meydanı'nda başlayan etkinlik için toplanan engelliler, programa kampüs içerisinde belirlenen güzergâhta yürüyüş yaparak başladılar.

Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, rektör yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Ünal, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cengiz Arslan'ın katıldığı, sivil toplum kuruluşları ve öğrencilerin de destek verdiği yürüyüş sırasında renkli görüntüler oluştu. Ellerinde "Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yoktur, Engelliler Yardıma Değil, Şefkate Muhtaçtır" gibi çeşitli dövizler taşıyan engelliler yürüyüşün ardından yeniden Kıbrıs Meydanı'nda toplanarak müzik eşliğinde dans etti. Engelliler, şenlikte hoşça vakit geçirdi.