18. Geleneksel Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri Coşkuyla kutlandı 746 defa okundu

Üniversitemiz öğrenci topluluklarının düzenlediği bilimsel, kültür, spor ve müzik etkinliklerinin yanı sıra ünlü sanatçıların sahne aldığı konserlerle sürecek olan Geleneksel Kültür, Sanat ve Spor Etkinliklerine öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Etkinliğin birinci gününde sahne alan ünlü sanatçı Kubat'ın konseri öncesi öğrencilere seslenen Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, öğrencilerimizin yoğun bilimsel çalışmalarla geçirdikleri bir senenin stresini üzerlerinden atıp, devam eden eğitim sürecine daha zinde girmelerine yardımcı olabilecek, öğrencilerimiz arasında kaynaşmayı sağlayabilecek, üniversitenin bilimsel yönünün yanı sıra kültürel ve sanatsal yönlerinin de coşkuyla yaşanmasını sağlayacak olan İnönü Üniversitesi 18. Geleneksel Kültür, Sanat ve Spor Etkinliklerinin öğrencilerimize, akademisyenlerimize ve Malatya'ya hayırlı olmasını diledi.

Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'in konuşmasından sonra program, Sanatçı Kubat'ın sahne almasıyla devam etti.

Konferans, tiyatro, spor, konser ve çeşitli eğlence programlarıyla zenginleştirilen 18. Geleneksel Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri dört gün sürecek.