Örnek Bir Binada Enerji Verimliliği Analizleri Projesi'ne Mansiyon Ödülü 1093 defa okundu

İnönü Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Makine Mühendisliği Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi araştırma görevlisi Ahmet Erdoğan tarafından Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Suat Canbazoğlu'nun danışmanlığında hazırlanan proje, Üniversitelerarası Lisans ve Lisansüstü Öğrencileri Isıtma-Soğutma-Klima-Yalıtım Tasarım ve Uygulama Proje Yarışması'nda ödüle layık görüldü.

Fen Bilimleri Enstitüsü Makine Mühendisliği Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Erdoğan'ın projesi, İstanbul'da düzenlenen ISK-SODEX 2012 Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarını düzenleyen sektör kuruluşları tarafından düzenlenen, Üniversitelerarası Lisans ve Lisansüstü Öğrencileri Isıtma-Soğutma-Klima-Yalıtım Tasarım ve Uygulama Proje Yarışması'nda değerlendirildi.

Prof. Dr. Suat Canbazoğlu'nun danışmanlığında hazırlanan "Örnek Bir Binada Enerji Verimliliği Analizleri" başlıklı proje, yarışmada 15 proje ile birlikte değerlendirildi ve ilk 3 arasına girerek mansiyon ile ödüllendirildi.