Rektör Prof. Dr. Çelik: Seçim Sürecini Kargaşa Ortamına Çekmeye Çalışanlara Fırsat Verilmemelidir 788 defa okundu

İnönü Üniversitesi'nde yaklaşan Rektörlük seçimlerini yönlendirmeye dönük bazı internet medyası ve diğer mecralardaki masa başı haber ve yorumlara tepki gösteren Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik yaptığı açıklamada: "İnönü Üniversitesi adına, içinde bulunduğu şehre ve öğretim üyelerinin akademik duruşuna yaraşır şekilde gerçekleştireceği bir seçim sürecine girmiş bulunmaktadır.

Özellikle İnternet araçlarıyla süreci kargaşa ortamına çekmeye çalışanlara fırsat verilmemelidir.

Bu bağlamda bu tür internet medyasında ve diğer internet mecralarında ismim belirtilerek yazılan haber ve röportaj yazılarının bilgim dışında  "oluşturulduğunu",  bu tür yayın yapan internet mecralarına itibar etmediğimi kamuoyu ile paylaşmak isterim" dedi.