İnönü Üniversitesi Salon Futbolu Takımı Süper Lige Yükseldi 952 defa okundu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Salon Futbolu Play Off müsabakaları sonucunda İnönü Üniversitesi Salon Futbolu Takımı Süper Lige yükseldi.

Nevşehir'de gerçekleştirilen Play Off müsabakalarında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ile karşılaşan İnönü Üniversitesi Salon Futbolu Takımı karşılaşmayı kazanarak Türkiye 3'sü oldu. İnönü Üniversitesi bu sonuçla Süper Lige yükselme hakkını da kazandı ve 11 Mayıs 2012 tarihinde Eskişehir'de oynanacak olan Süper Lig maçlarında Malatya'yı temsil edecek.

İnönü Üniversitesi Salon Futbolu Takım Antrenörü Murat Kayapınar, Süper Lige yükselmeyi hak ettiklerini, Malatya'ya bu gururu yaşattıkları için mutlu olduklarını söyledi. Kayapınar, Play Off maçlarının zorlu ve çekişmeli geçtiğine işaret ederek, "Amacımız Malatya'yı en iyi şekilde temsil edip, Süper Lig'e yükselmekti. Play Off maçları sonrasında hem Türkiye 3'sü olduk hem de Süper Lige yükseldik. Bize bu haklı gururumuzu yaşamamızda destek olan Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik başta olmak üzere bütün üniversite yönetimine şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.