İnönü Üniversitesi Masa Tenisi Takımı Başarısı 1131 defa okundu

Akademik ve sağlık alanındaki başarılarıyla adından sıkça söz ettiren İnönü Üniversitesi sportif alanlarda da başarılarını sürdürmeye devam ediyor.

Malatya Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Kurumlararası Masa Tenisi Ligi müsabakalarına katılan İnönü Üniversitesi Masa Tenisi Takımı final karşılaşmasında rakibi Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü takımını yenerek, Kurum ve Kuruluşlar Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazandı.

Yakup Kaplan, Cengiz Çolak, Burak Kandi, Mehmet Sina İçen ve İbrahim Kara'dan oluşan İnönü Üniversitesi Masa Tenisi Takımı 6-9 Haziran 2012 tarihleri arasında Trabzon'da düzenlenecek olan Türkiye Kurumlar Arası Masa Tenisi Şampiyonasında mücadele verecekler.

İki grup halinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonası'nda Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Süper grupta, İnönü Üniversitesi, Malatya Belediyesi ve Doğa Koleji ise 1. grup'ta mücadeleye devam edecek.