Raparin Üniversitesi'nden İnönü Üniversitesi'ne Ziyaret 1045 defa okundu

Kuzey Irak'ın Süleymaniye şehrine komşu olan Rania şehrindeki Raparin Üniversitesi'nden bir heyet üniversitemizi ziyaret etti.

Heyette Raparin Üniversitesi'nin mali işlerden sorumlu rektör yardımcısı Hussein Ghazi Kak Amin, Raparin Üniversitesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Dr. Sanaa Hasan Abdulsahib ve Üniversitenin uluslararası ilişkiler sorumlusu Paiman Ramazan yer aldı.

Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bilal Genç'in öncülüğünde üniversitemizin çeşitli fakülte ve yüksekokullarında temasta bulunan heyet üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik'i ziyaret ettiler ve yaptıkları görüşmede üniversitemize duydukları hayranlığı ifade ettiler. Yapılan bu görüşmede iki üniversite arasında lisans ve lisansüstü düzeyde öğrenci ve akademisyen değişimi, ortak konferanslar düzenlenmesi gibi konularda protokol yapılması için fikir birliğine varıldı.