Engelli Çocuklar Araştırma ve Uygulama Merkezi Öğrencilerinden 23 Nisan Coşkusu 1069 defa okundu

İnönü Üniversitesi Engelli Çocuklar Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği düzenlendi.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Kapalı Spor Salonunda düzenlenen etkinliğe Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süheyla Ünal, Prof. Dr. İsmail Özdemir, Ziraat Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Bayram Murat Asma, BESYO Müdürü Doç. Dr. Cengiz Arslan, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldılar.

Etkinlikte olağanüstü bir performans sergileyen Engelli Çocuklar Araştırma ve Uygulama Merkezi öğrencileri jimnastik, halkoyunları, mehteran gösterisi ve okudukları şiirler ile izleyenlere neşeli dakikalar yaşattılar.